Ja es coneix com seran les samarretes de la Cursa Barça CaixaBank del proper diumenge 17 de juny amb sortida i arribada a l’esplanada del Camp Nou. Com ja va succeir a l’edició del 2017, tots i totes els i les participants correran amb una samarreta tècnica exclusiva que Nike ha dissenyat per a la cursa Barça CaixaBank 2018.

I aquesta va estar presentada amb dos models de luxe. L’atleta de 10.00 metres, Mohamed Zarhouni, i Montse Mas, atleta especialitzada en els 1.500 i 3.000 metres, ambdós atletes de la secció d'atletisem del Barça.

Un disseny exclusiu

La samarreta està patrocinada per Nike i és de color vermell per als homes (de la talla S a la XXL), negre per a les dones (de la XS a la XL) i lluirà l’escut del Barça, com es pot apreciar a la fotografia que acompanya aquesta notícia.

Aquesta samarreta formarà part dels obsequis que tots els corredors de la Cursa Barça CaixaBank 10K rebran i que podran recollir els dies previs a la cursa a la Fira del Corredor, que es situarà a l’Auditori 1899 del Camp Nou el divendres 15 de juny de 15 a 20 hores i el dissabte16 de juny de 10 a 20 hores.

Les samarretes Nike de la Cursa Barça CaixaBank

Mohamed Zarhouni i Montse Mas, amb la samarreta Nike de la Cursa Barça CaixaBank