ARXIU FCB

Disseny més visual: S'han revisat tots els continguts del lloc web i s'ha fet una aposta per fer més visuals totes les pàgines, amb imatges més destacades, donant més protagonisme al vídeo.

Millora l’experiència mòbil: S'ha fet un esforç per millorar-ne la usabilitat i també el disseny responsive que ja tenia l'anterior web. I s'ha fet una revisió de la maquetació i el temps de càrrega.

Facilita l’accés als continguts: Es millora l’accés als continguts i s'incorpora un cercador de notícies.

Un espai segur: Totes les pàgines del nou site es publiquen des d'ara amb un protocol segur de transferència de dades (HTTPS). Totes les dades que es processin al web estan xifrades per a més seguretat.

Integrada a les xarxes socials: Tots els continguts poden ser compartits a Facebook, Twitter, Instagram, entre d’altres. I per WhatsApp a la navegació mobile.

Accessibilitat: El nou site manté el compromís amb l'accessibilitat i seguim treballant per oferir una versió amb el segell AA, amb l’objectiu de garantir que el web oficial continuarà sent accessible al màxim nombre possible d'usuaris.

AJUDA'NS A MILLORAR

El nou site del FC Barcelona està encara en fase beta. És per això que durant les primeres setmanes de funcionament, és possible que trobis continguts o funcionalitats que s’han de millorar. Si ens vols ajudar a fer-ho, t’agrairem que ens enviïs les teves opinions, suggeriments o les errades que detectis a la bústia de correu web@fcbarcelona.cat