Barça. Torna la il·lusió català llibre

Barça. Torna la il·lusió

El sisè volum coeditat per Angle Editorial i el FC Barcelona, reuneix imatges inèdites dels moments que han compartit els integrants de la plantilla del primer equip durant la temporada 2013/14 i l’inici de l’actual, la 2014/15.

[[BOTOVERMELL::Comprar ara++::http://www.angleeditorial.com/barca-torna-la-illusio-496::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

En el curs actual el Barça ha arrencat amb il·lusions fortes i renovades, de la mà del nou entrenador, Luis Enrique, que vol recuperar les sensacions del millor Barça. I per aconseguir-ho s'ha renovat la plantilla en profunditat, amb els fitxatges de Luis Suárez, Bravo, Mathieu, Ter Stegen, Rakitic, Vermaelen, Douglas, la recuperació de Rafinha i les aportacions dels joves del Barça B com Munir, Sandro i Samper.

El llibre, a través d’una visió propera, proposa una mirada íntima dels jugadors en diversos moments al vestidor, al camp o als desplaçaments. Els conductors d’aquest trajecte visual, únic i emocionant són els integrants de la plantilla, jugadors, tècnics i ajudants. El volum tampoc s’oblida d’acomiadar-se de Carles Puyol i Víctor Valdés, dos pilars del millor Barça de la història, i recull els moments més emblemàtics que tots dos van viure amb la samarreta blaugrana.

Novetat!

Per primera vegada el llibre incorpora diversos codis QR, que permeten reviure els millors i més emotius moments de l'últim any del FC Barcelona.

Els compradors del llibre tenen un cupó 2x1 per entrar al Camp Nou Experience (Tour i Museu).

Autors

Text: Jordi Quixano és periodista de El País i escriu habitualment sobre el FC Barcelona.
Fotografies: Miguel Ruiz, Germán Parga, Victor Salgado i Horacio Seguí.

Llibre oficial del FC Barcelona
Format: 22,5 x 22,5 cm
204 pàgines
PVP: 39 €
Edició trilingüe (català-castellà-anglès)
Tapa dura amb sobrecoberta troquelada
Coedició d'Angle Editorial i FC Barcelona