Camp Nou Sense Fum. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

El FC Barcelona està realitzant una campanya informativa al Camp Nou, entre socis i aficionats, sobre la prohibició de fumar a l'Estadi, Palau i Miniestadi.

Aquest és el primer pas de la campanya 'Barça sense fum' abans que, a partir de l'1 de gener, s'implanti la prohibició total votada i aprobada en Assemblea de socis.

Barça Sense Fum

Els espectadors que acudeixin a l'estadi veuran informació de la posada en marxa de la campanya. Es repartiran fulletons informatius i xapes amb el lema 'Barça sense fum', que també es podrà llegir en una gran lona a la passarel·la d'accés al Museu, als torns de les portes, a la publicitat dinàmica de l'Estadi, lones al terreny de joc i en totes les entrades que s'hagin venut a través de les taquilles del Club, a més de per ServiCaixa i per Internet, clicant l'opció 'Print at home'.

No es pot fumar als espais interiors i passadissos

A banda de la campanya d'informació, se seguirà controlant que no es fumi als passadissos i en espais interiors del Camp Nou. D'altra banda, cal tenir present que la prohibició de fumar a les graderies del Camp Nou entrarà en funcionament a partir de l'1 de gener del 2012.