Antoni Rossich i Terme

Antoni Rossich i Terme

Antoni Rossich i Terme, nascut el 7 de febrer del 1951 i llicenciat en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB), és director general del Barça desde l'any 2010.

Prové del món editorial

Abans d'assumir aquest càrrec, Antoni Rossich havia estat conseller delegat de la divisió internacional del Grup Planeta, empresa a la qual va estar vinculat durant 15 anys. Amb anterioritat, i en el mateix Grup, va exercir les funcions de conseller delegat d’Espasa Calpe a Madrid, així com les de director general d’Editorial Planeta Argentina i d’Editorial Planeta Mèxic.

Prèviament a la seva experiència en el món editorial, va estar vinculat al Grup Agrolimen en qualitat de director de Màrqueting a Arbora i després com a conseller delegat de la divisió de confiteria del Grup a la Xina.

Després d’aquesta etapa en el gran consum, va treballar en el camp de la comunicació, formant part del Grup Havas. Primer com a CEO de Media Planning Worldwide i després com a CEO de la divisió nord-americana d’Havas Media. En ambdós casos, a Nova York.

De manera especial, i pel seu valor i significat, cal destacar la seva experiència olímpica al Comitè Organitzador de Barcelona del 1992 com a director de la divisió comercial i com a director del recorregut de la torxa olímpica.