La Candidatura Agustí Benedito té com a eix central la consolidació de l’essència del barcelonisme, és a dir, un model esportiu únic al món, generador de grans èxits en diverses disciplines, popular i transversal que defensa els valors de l’esforç i la lleialtat a una identitat, la blaugrana, amb vocació global.

És la única candidatura que pot assegurar als socis i a tot el barcelonisme la definitiva superació del conflicte entre els corrents antagònics del barcelonisme.

Prioritzarem una profunda renovació i modernització en la gestió econòmica que permeti aprofitar totes les oportunitats que es generen al voltant d’una marca universal i d’excel·lència com és el FC Barcelona.

La Candidatura Agustí Benedito es compromet a estar sempre al servei del Club, dels socis i de tots els barcelonistes del món.

[[BOTOGRIS::Descarrega el programa++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/171/148/original/programa_electoral_agusti_benedito_CAT.v1436283467.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]