Cardoner, Garcia i Alcázar / FOTO : ÀLEX CAPARRÓS

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha lliurat 3.000 invitacions per al partit de Copa del Rei al CD L'Hospitalet i a l'Ajuntament de la ciutat. Aquest repartiment de localitats s'emmarca dins de la Diada Solidària del Soci, que vol facilitar l'accés al Camp Nou de manera gratuïta a col·lectius i entitats d'interès social, coincidint amb el partit entre el Barça i L'Hospitalet.

Jordi Cardoner, que s'ha reunit a les oficines del Club amb el president de L'Hopitalet, Miguel García, i amb el regidor d'Esports i Joventut, Cristian Alcázar, ha destacat la "col·laboració incondicional" que han rebut de les dues institucions i ha recordat que el FC Barcelona "té molts socis i penyistes a l'Hospitalet". "Crec que viurem una festa de l'esport en un moment idoni, a les portes de Nadal", ha afegit Cardoner sobre el partit que es disputarà el dia 22.

Una part d'aquestes 3.000 localitats es repartiran entres els integrants del futbol base del CD L'Hospitalet. El seu president, Miguel García, s'ha mostrat confiat en el fet que, dijous que ve, "el Camp Nou tindrà una gran entrada. A més, estic convençut que el Barça jugarà el partit després d'haver aconseguit el Mundial de Clubs del Japó". La resta de beneficiaris de les localitats que ha cedit el FC Barcelona seran els altres clubs de futbol de la ciutat i les AMPES dels centres escolars que també practiquen l'esport, segons ha confirmat Cristian Alcázar.

Cal recordar que se segueix demanant la complicitat dels socis abonats que tenen pensat alliberar el seu seient per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social. D'entre tots els socis que alliberin la seva localitat a través del seient solidari abans del dia 20 de desembre, es farà un sorteig en què 10 d'ells seran els agraciats perquè puguin presenciar el partit des de la Llotja del Camp Nou.