1 / 9

Museu del FC Barcelona

El Museu del Club, situat a la 2a graderia de Tribuna i inaugurat el 1984, és una de les principals atraccions del Camp Nou Experience.

En ell s’hi troben objectes històrics i els principals trofeus assolits al llarg de la història del Club, ja siguin de l’equip de futbol o de les seccions professionals. També podràs fer un recorregut a través dels més de 115 anys d’història del FC Barcelona i reviure, amb un imponent mur interactiu i diverses pantalles tàctils, els moments més celebrats per l’afició.

Dins del Museu també hi ha un espai dedicat a Leo Messi, on es poden contemplar les Pilotes i Botes d’Or assolides pel millor jugador del món, així com un espai exclusiu per a l’equip femení del FC Barcelona.

2 / 9

Zona de vestidors

El vestidor del primer equip té una superfície total de 850 m² i està dividit en quatre zones.

Per un costat, el vestidor dels jugadors pròpiament dit, després una zona d’aigües, l’àrea mèdica i, per últim, la zona tècnica. L’espai del vestidor dels jugadors comprèn la zona on es canvien els jugadors, amb les guixetes corresponents, i la resta d’aquesta àrea la completen els banys i dutxes i el magatzem del material esportiu.

La zona d’aigües compta amb una piscina, dos jacuzzis, una sauna, un bany de vapor, una banyera freda i una zona de relax, mentre la zona mèdica és l’espai dels metges, massatgistes i fisioterapeutes. Per últim, l’àrea tècnica té tres despatxos, una sala de reunions i un vestidor per al cos tècnic.

3 / 9

Sala de premsa Ricard Maxenchs

La sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou és un espai modern i ampli des d’on els mitjans informatius segueixen bona part de les rodes de premsa que es fan al Club. Aquesta zona de treball en forma d'auditori té 225 metres quadrats i està ubicada al costat de la zona mixta i dels vestidors.

Compta amb 135 butaques amb les seves corresponents connexions individuals i preses de so directe i està equipada amb tecnologia sense fil (WiFi) restringit als mitjans informatius.

La sala de premsa també disposa de dos monitors i un projector per fer presentacions i també està equipada amb un sistema de traducció simultània. Les ràdios i les televisions també tenen un espai reservat a la zona posterior que està equipat i adequat a les seves necessitats.

4 / 9

Zona mixta

Aquest espai és on els jugadors atenen els mitjans informatius després dels partits al Camp Nou. La zona mixta del Camp Nou té 170 metres quadrats i està ubicada al costat de la sala de premsa i dels vestidors del primer equip. És un espai diàfan que està dividit en dues zones; la zona de circulació de jugadors i la zona de treball dels mitjans informatius.

Aquest espai, que té una capacitat perquè hi treballin més de 100 professionals, està equipat amb tecnologia sense fil (WiFi) restringit als mitjans acreditats i té tres monitors des d'on es poden seguir les rodes de premsa que es fan a la sala de premsa, situada al costat.

La zona mixta destaca per les seves dimensions, la seva funcionalitat i la seva comoditat perquè els mitjans puguin treballar en les millors condicions possibles.

5 / 9

Tribuna de Premsa

Aquesta àrea de treball ofereix totes les comoditats possibles perquè els mitjans informatius puguin fer la cobertura dels partits al Camp Nou en les millors condicions.

Situada a la tercera graderia de Tribuna del Camp Nou i amb una visió perfecta del terreny de joc, aquesta instal·lació és una de les més modernes i grans que es poden trobar al món.

Aquest espai compta amb un total de 192 pupitres de premsa, 2 estudis de televisió i 28 cabines de ràdio. La Tribuna està equipada amb tecnologia sense fil (WiFi) restringit als mitjans acreditats i amb diferents pantalles de plasma que permeten veure la transmissió dels partits en directe i veure també les repeticions de les jugades. També compta amb les corresponents preses elèctriques perquè els mitjans puguin connectar ordinadors i altres aparells.

6 / 9

Llotges de Tribuna

Ubicades a la segona graderia de Tribuna i de Lateral del Camp Nou, ofereixen tots els serveis i comoditats que inclou el servei FCBarcelona VIP, un servei exclusiu dedicat a les empreses.

El Club disposa a tot el Camp Nou de 2.400 seients considerats VIP dividits entre la zona de Tribuna i la de Lateral. Hi ha un total de 23 llotges i 256 seients. Les llotges poden ser dobles, amb 14 localitats, o individuals, amb 7 localitats. El seu interior està perfectament equipat perquè els seus usuaris gaudeixin amb exclusivitat de l’espectacle futbolístic.

Ben a prop s’hi ubica també la Llotja Presidencial, espai reservat als directius dels equips local i visitant, així com a les personalitats convidades per a cada partit, que poden ser de caràcter polític, social o esportiu.

7 / 9

Centre de Documentació i Estudis

El Centre de Documentació i Estudis, organitzat en tres àrees, té com a missió la preservació i difusió del patrimoni documental del FC Barcelona. Compta amb un arxiu històric i administratiu que inclou un important fons gràfic, una biblioteca especialitzada en l’àmbit esportiu i fonamentalment en el FC Barcelona.

Tot i estar situat al segon pis del Museu del Club, a la tribuna del Camp Nou, el CDiE–FCB no es considera una part més del Museu sinó un àmbit de consulta i estudi, per la qual cosa els visitants del Museu no poden entrar-hi si no és per fer-ne us dels seus serveis.

Per accedir al Centre només cal anar a l’entrada del Museu del FC Barcelona (al costat de la Botiga) i comunicar als empleats el desig de visitar-lo.

8 / 9

Espai gastronòmic Roma 2009

Des del febrer del 2016 a la part alta del Camp Nou, en l’anomenada Sala Roma, s’hi troba l’espai gastronòmic Roma 2009.

Roma 2009 és el primer espai gastronòmic obert al públic i és un servei complementari al Camp Nou Experience, concebut per gaudir de les propostes creatives dels germans Iglesias, reconeguts empresaris del món de la gastronomia i responsables de restaurants del prestigi del Rías de Galicia, Espai Kru i Casa de Tapas Cañota. L’espai fusiona les principals creacions culinàries dels tres espais en una proposta única.

Obre tots els dies excepte els dies de partit i els dies abans de partit de Lliga de Campions. Els socis i penyistes tenen descompte, així com els visitants del Camp Nou Experience.

9 / 9

Camp Nou Lounge

Durant les setmanes d’estiu, sempre en funció del calendari del primer equip, un espai de la Tribuna del Camp Nou es converteix en el Camp Nou Lounge, un lloc únic per prendre quelcom a l’aire lliure.

Es tracta d’un entorn difícilment igualable. Poder menjar i beure a pocs metres de la gespa del Camp Nou, on s’hi han viscut tantes emocions i s’hi han celebrat tants gols durant dècades, sempre és especial.

El Camp Nou Lounge, que va estrenar-se l’estiu del 2014, obre als migdies i a les nits i té una oferta exclusiva, en consonància amb el lloc en què es troba ubicat. Es recomana fer reserva prèvia a la visita. En les primeres edicions ha estat tot un èxit.