Sopars a la gespa

Sopars a la gespa

Taula imperial amb carpa tensada

Taula imperial amb carpa tensada

Il·luminació decorativa en banquet nupcial

Il·luminació decorativa en banquet nupcial

Sopar d'empresa

Sopar d'empresa

Banquet nupcial

Banquet nupcial

L’espai més espectacular per el seu esdeveniment. Al mateix cor del Camp Nou. El terreny de joc es transforma per acollir recepcions i sopars de gala en un marc incomparable durant els mesos d’estiu.

Sorprengui als seus convidats amb la nit més màgica que es puguin imaginar. Una experiència perdurable i única. L’emoció de sentir-se protagonista d’un moment irrepetible.

Els Sopars a la Gespa del Camp Nou es pot complementar amb el muntatge de sofisticades instal·lacions audiovisuals, carpes de diferents colors i formats, serveis d’entreteniment i espectacles fets a mida, o combinar amb altres espais del Camp Nou per acollir serveis de càtering previs o posteriors al sopar.

Durant la resta de l’any s’ofereix la possibilitat de contractar la modalitat de “Sopars a la Gespa: Àrea Banquetes”, tant per recepcions com per sopars de gala en format de banquet o imperial. El muntatge es pot complementar igualment amb un dispositiu de calefactors mòbils així com diferents tipus de carpes per tal de poder garantir el desenvolupament de l’esdeveniment.

L’equip de professionals de Meetings&Events es posa a la seva disposició per donar resposta a qualsevol necessitat, amb un seguiment personalitzat per tal d’assegurar-se que la celebració del seu esdeveniment esdevingui un record insuperable pels seus convidats. Consulti’ns totes les opcions i tarifes.

Personalitza el teu esdeveniment