Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Shopping&Cocktail

Les instal·lacions de la botiga del FCB s’ofereixen també per primera vegada a grups, empreses i col·lectivitats, per tal d’acollir tot tipus d’esdeveniments privats. Triï la millor opció entre múltiples formats i possibilitats: presentacions corporatives, recepcions, aperitius, fins i tot còctels i sopars, al mateix temps que els seus convidats disposen de l’oportunitat única de fer les seves compres. Gaudeixi de la nova FCB Megastore en exclusiva.

Situada al recinte del Camp Nou, annexada al Museu i a l'Estadi, ha ampliat els seus espais d’acord amb els nous temps i les noves tecnologies oferint una oportunitat única per als aficionats al futbol. La nova FCB Megastore disposa de 2.100 m² d’instal·lació repartits en tres plantes. Una de les novetats d’aquesta instal·lació és l’espectacular pantalla de leds de 16 m de llargada i la impactant Chandelier, que ens ofereix una sorprenent manera de projectar i personalitzar imatges i que presideix les grades en forma d’estadi ideals per a presentacions corporatives en un entorn dinàmic, modern i estimulant.

Tasti la gastronomia i el servei de begudes de mans dels operadors de càtering més reconeguts de la ciutat, tot fent les seves compres preferides  a la mateixa botiga del FC Barcelona, i complementi-ho amb la modalitat de visites Corporate Tour, la manera més exclusiva de visitar el Camp Nou.

Personalitza el teu esdeveniment