Retolació d'accés a l'Estadi

Retolació d'accés a l'Estadi

Cubs personalitzables

Cubs personalitzables

Espectacle acrobàtic

Espectacle acrobàtic

Espectacle de patinatge

Espectacle de patinatge

Estàtues humanes a la gespa

Estàtues humanes a la gespa

Guarda-roba

Guarda-roba

Música en directe

Música en directe

L’equip de FC Barcelona Meetings & Events posa a la teva disposició qualsevol servei general que puguis necessitar, com per exemple hostesses, dinamitzar l’esdeveniment amb un espectacle o personalitzar l’acte amb la imatge de la teva empresa.

Les principals agències d’hostesses de Barcelona, col·laboradores habituals del Club, coneixen a la perfecció els nostres protocols i instal·lacions i fan la teva experiència més còmoda i confortable. Altament especialitzats en serveis de recepció i registre de convidats, acompanyament i acomodació, servei de guarda-roba, punt d’informació i suport en el lliurament de premis i diplomes, entre d’altres. 

T’ajudem a donar un toc més fresc i divertit al teu esdeveniment posant a la teva disposició un ampli ventall de serveis d’entreteniment i animació. Música en directe per als teus sopars d’empresa i banquets, espectacles amb escenografies sofisticades per a grans grups, monologuistes, animacions per als més petits, i fins i tot la possibilitat de disposar de les Cheerleaders del FCB per sorprendre amb un toc blaugrana, únic i divertit.

Finalment, t’oferim la possibilitat de personalitzar l’espai del teu esdeveniment millorant la presència de la teva marca o missatge, ja sigui en interior o exterior. Informa’t de les diferents opcions de retolació & imatge corporativa que oferim, com per exemple, lones de benvinguda, columnes amb dissenys propis o missatges corporatius, elements de senyalització, taulells amb la imatge de la teva empresa, cubs gegants retro-il·luminats amb imatge corporativa a les quatre cares, backdrops i photocalls, etc.

Personalitza el teu esdeveniment