Mapping Camp Nou

Mapping Camp Nou

Mapping Camp Nou

Mapping Camp Nou

El Mapping al Camp Nou és una espectacular projecció en 3D sobre la mateixa graderia del Camp Nou i té una durada de 7 minuts.

La ubicació de la projecció es fa sobre la mateixa graderia del Camp Nou, concretament la 2a graderia del Lateral, tot agafant la part dels seients on es troba el text “Més que un club”, amb una superfície de projecció de 80m x 35m. Es fa visible des dels principals espais del Camp Nou: FCB Museu, Hall Tribuna, Llotja Presidencial, Platea Camp Nou i Sopars a la Gespa i també pot combinar en format loop continuat amb el Tour Corporate al Camp Nou.

El contingut de la projecció ja està pre-dissenyat amb imatges molt dinàmiques i sorprenents, acompanyades de música envolvent. La projecció tracta motius i arguments esportius i generals, amb un to molt alegre i un resultat final del tot espectacular. Al final de la projecció, el client disposa de la possibilitat de personalitzar un missatge o logo corporatiu tot afegint-se a la projecció ja existent.

Preu: a partir de 25.000 € + IVA*

* Consulti els diferents elements addicionals per tal de fer el Mapping encara més espectacular (combinació amb llums i altres elements)

[[BOTOGRIS::SOL·LICITI INFORMACIÓ++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formmeetingsevents.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]