El Camp Nou ha acollit un sopar de gala amb 2.448 convidats

Un cop acabada la competició, el Camp Nou ha iniciat la seva temporada d'estiu com a escenari de grans esdeveniments, i una de les innovacions que presenta el departament de Meetings&Events es l'oportunitat de viure una nit màgica d'estiu sobre la mateixa gespa de l'Estadi. Un escenari sorprenent i exclusiu per acollir accions de relacions públiques o altres esdeveniments de gran format.

La primera d'aquestes nits màgiques del Camp Nou va tenir lloc el passat 26 de maig, amb l'organització d'un gran sopar de gala  amb 2.448 convidats que van viure una jornada molt especial en un ambient selectiu i únic, en el mateix terreny de joc i sobre una superfície de 5.500 m2.

Una nit com aquesta va requerir la màxima organització per poder oferir una gran varietat de serveis, que donessin la millor resposta a les necessitats que requerien aquest tipus d'esdeveniments, i el departament de Meetings&Events va comptar amb la feina de més de 30 proveïdors que van estar pendents de tots els detalls de la gala.

Al llarg de les quatre hores que va durar l'esdeveniment, amb inici a les 20 hores i finalització a mitjanit, al voltat de 500 persones van estar implicades en el bon funcionament d'aquesta primera nit màgica del Camp Nou.

Accions plenes de noves sensacions

Un dels factors sorprenents que permeten aquestes celebracions al Camp Nou és la personalització que s'ofereix en diferents aspectes, com va ser en aquest cas l'accés pel túnel del vestidor al terreny de joc sobre una catifa del color corporatiu del client o un photocall de nou metres, on els convidats es van poder fotografiar amb les dues copes de Lliga i Copa del Rei guanyades aquest any pel FC Barcelona.

Una altra de les interessants experiències que van poder gaudir els convidats va ser la d'efectuar un Tour VIP pel Museu del Barça i la visita a diferents instal·lacions de l'Estadi, un recorregut que es va veure animat per la presència i actuació de diferents estàtues humanes.

Al marge del sopar instal·lat sobre la gespa del terreny de joc, també es va utilitzar l'espai Platea Camp Nou situat a la tribuna com a escenari de la festa, que va reunir diferents actuacions com la d'una banda de música o DJ, que en la seva organització va comptar amb la col·laboració de l’empresa SO&Co. Finalment, un excepcional espectacle pirotècnic va posar una espectacular cloenda a una nit màgica i que sempre quedarà en el record de tots els que hi van participar.