Camp Nou

Camp Nou

Ciutat esportiva

Ciutat esportiva

Camp 3 annexe al Miniestadi

Camp 3 annexe al Miniestadi

Miniestadi

Miniestadi

Palau Blaugrana

Palau Blaugrana

El FCBarcelona disposa d’una àmplia oferta d’instal·lacions esportives. Els camps d’entrenament dels futurs esportistes del Club de totes les modalitats i seccions, es posen a la seva disposició per tal d’acollir tot un seguit d’activitats esportives i lúdiques i adaptar-les a les seves necessitats.

Camps de futbol de gespa natural i artificial, pavellons  i pistes poliesportives, acullen competicions per empreses i partits de futbol, torneigs i clínics; però també activitats motivacionals i de teambuilding, així com tot tipus de rodatges i filmacions comercials.

Les instal·lacions esportives disponibles al FCBarcelona son les següents:

  • Camp Nou: disponible als mesos d’estiu per activitats esportives, sopars a la gespa, i rodatges i filmacions comercials.
  • Miniestadi: disponible tot l’any per acollir partits de futbol, activitats esportives i rodatges i filmacions comercials.
  • Camp Entrenament Miniestadi: camp de gespa artificial d’última generació, annex al Miniestadi i seu de la FCBEscola. Disponible tot l’any per acollir activitats esportives, activitats motivacionals i de teambuilding i filmacions comercials.
  • Ciutat Esportiva Joan Gamper: complex esportiu seu del futbol formatiu i dels entrenaments del primer equip de futbol, amb diversos camps d’entrenament de gespa natural i artificial on es poden organitzar qualsevol tipus d’activitat i competició esportiva, així com rodatges i filmacions comercials.
  • Pista de Gel: disponible en horari nocturn per rodatges i filmacions comercials.
  • Palau Blaugrana: el mític pavelló on s’han assolit innumerables èxits esportius.
Personalitza el teu esdeveniment