Segona planta

Segona planta

Tallers d'estampació

Tallers d'estampació

Façana exterior

Façana exterior

Primera planta

Primera planta

Moda femenina

Moda femenina

La recent remodelació de la botiga del FCB suposa una experiència única per als clients, tant en innovació com en tecnologia. Situada al recinte del Camp Nou, annexada al Museu i a l'estadi, ha ampliat els seus espais d’acord amb els nous temps i les noves tecnologies oferint una oportunitat única per als aficionats al futbol.

Ara, i aprofitant la gran renovació estètica i tecnològica, les instal·lacions de la botiga s’ofereixen també per primera vegada a empreses i col·lectivitats per tal d’acollir tot tipus d’esdeveniments privats en exclusiva. Triï la millor opció entre múltiples formats i possibilitats: presentacions corporatives, recepcions, aperitius, fins i tot còctels sopars al mateix temps que els seus convidats disposen de l’oportunitat única de fer les seves compres. Gaudeixi de la nova FCBMegastore en exclusiva.

La nova FCB Megastore disposa de 2.100 m² d’instal·lació repartida en tres plantes. Una de les novetats d’aquesta instal·lació és l’espectacular pantalla de leds de 16 m de llargada i la impactant Chandelier, que ens ofereix una sorprenent manera de projectar imatges i que presideix les grades en forma d’estadi ideals per presentacions corporatives en un entorn dinàmic, modern i estimulant.

Personalitza el teu esdeveniment