Imatge de l'exterior de la Fira de l'Instal·lador | FCB

Per segon any consecutiu, al mes de juny passat, les instal·lacions del Camp Nou van acollir la Fira de l’Instal·lador, en què van participar prop de 80 marques del sector i que va comptar amb més de 2.200 visitants, fet que representa un increment de visitants del 70% respecte a l’edició del 2015.

El Camp Nou va mostrar novament la seva versatilitat amb una activitat comercial d’aquestes característiques, en què destaca la gran capacitat que ofereix la instal·lació per donar la resposta adequada a cada necessitat de servei, tant sigui de l’organitzador de l’esdeveniment com dels expositors participants. 

En aquesta edició del 2016, l’espai de la Fira es va repartir entre el Hall de Tribuna, amb la situació d’estands de diferents marques, i l’esplanada del Hall de Tribuna, amb un muntatge de carpes i stands que va acollir un total de 66 expositors. A més, al llarg de la jornada es van celebrar un total de quatre ponències sobre la temàtica de la sostenibilitat energètica, que van assolir un 100% d'ocupació.

En l’àmbit logístic, tot el muntatge es va fer el dia abans de l’inici de la Fira, des de les 07.00 fins a les 21.00 hores, tant a la zona interior com a l’exterior, i tots els estands i carpes van quedar a punt el mateix dia per a la inauguració de la fira al dia següent.

Com a complement a la Fira, va tenir lloc l’actuació de les Cheerleaders del Barça, que van donar un toc barcelonista a l’esdeveniment, així com també es van organitzar quatre Tours Corporatius, amb guies oficials, per donar a conèixer el Museu del Barça i les instal·lacions del Camp Nou als assistents a la Fira.

Aquesta fira comercial, organitzada per CSI Central de Suministros, representa un gran punt de trobada entre la professió, i l’edició d’enguany va deixar sensacions positives que evidencien la reactivació de les petites empreses relacionades amb el món de la instal·lació. L’esdeveniment va ser inaugurat pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i va comptar també amb la presència del vicepresident del FC Barcelona Carles Vilarrubí, i del president de CSI Central de Suministros, Joan Navarra.

Estands interiors de la Fira de l'Instal·lador