El FC Barcelona i la PIMEC han ratificat el seu acord de col·laboració gràcies al qual el Club es manté al costat de la petita i mitjana empresa catalana i facilita una sèrie de condicions avantatjoses als socis de la patronal a l’hora d’utilitzar els serveis i productes del Barça.

Descomptes a l’hora d’adquirir productes del Club com la visita al Museu i el Tour Camp Nou Experience, la utilització d’espais VIP per viure els partits de l’Estadi, la reserva de sales i altres espais per acollir els esdeveniments de les pròpies empreses o viure unes experiències molt personals al Palau Blaugrana, són alguns dels avantatges i serveis que ofereix l’acord entre el Barça i la PIMEC.

Escenari per a actes d'empresa

Aquesta és una molt bona oportunitat perquè les empreses associades a la PIMEC aprofitin aquesta col·laboració amb el Barça per veure les instal·lacions del Camp Nou com l’escenari idoni per acollir les reunions, convencions o trobades relacionades amb les seves empreses. El FC Barcelona també ofereix en aquest acord un descompte en el lloguer de sales i espais de l’Estadi i posa a disposició dels seus clients un ampli ventall de serveis en un ambient singular i d’elevat simbolisme.

Gaudir del futbol de manera exclusiva en una de les llotges privades, l’organització d’esdeveniments en algun dels espais interiors o exteriors de l’Estadi o viure les extraordinàries experiències que ofereixen les llotges VIP són algunes de les possibilitats que es posen a disposició de les empreses per relacionar-se i compartir-les amb els seus clients.

Amb aquesta iniciativa, es reforça el fet que els partits i les instal·lacions del Camp Nou són un bon punt de trobada per als associats a la PIMEC i una immillorable oportunitat per potenciar els negocis entre els empresaris de Catalunya amb altres inversors i empresaris estrangers.