Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

Corporate Tour

La millor forma de viure el Barça des de dins, i el servei complementari més atractiu per al seu esdeveniment. Podrà visitar els racons més emblemàtics del Camp Nou en primera persona, passejar per zones sorprenents i màgiques, acompanyat en tot moment per un guia oficial que li anirà explicant les històries més curioses que amaga cadascuna de les zones visitades.

Aquesta modalitat de visita és únicament contractable com a complement d'un esdeveniment i/o lloguer d'espais.

La visita és personalitzada en temps i recorregut en funció dels espais contractats i tipus d'esdeveniment.

Corporate Tour 'Excellence' o Corporate Tour 'Top Experience'

Visites úniques en forma de paquet de serveis pensat per aquells petits grups VIP que vulguin gaudir de l'espai FCB Museu i les instal·lacions del Camp Nou amb un toc molt més exclusiu i sofisticat que la modalitat Corporate Tour, i sense haver de contractar cap altre servei i/o espai.

Entre d'altres serveis, i a part de la visita a les zones comunes del Corporate Tour, aquest producte inclou l'accés a zones restringides per al gran públic, fotografia de grup a peu de gespa, brindis i copa de cava en una de les zones VIP de l'Estadi, i d'altres sorpreses. Deixi's esbalair per la màgia de viure en primera persona el que altres mai han pogut viure i gaudir abans.

Consulti'ns les diferents opcions i serveis inclosos tant en el Coporate Tou Excellence com en el Top Experience.

La visita més VIP de tota la gama de productes Corporate Tour.

Personalitza el teu esdeveniment