Camp d'entrenament annexe al Miniestadi

Camp d'entrenament annexe al Miniestadi

Torneig a la ciutat esportiva

Torneig a la ciutat esportiva

Clínics

Clínics

Clínics a la ciutat esportiva

Clínics a la ciutat esportiva

Entrenament a la ciutat esportiva

Entrenament a la ciutat esportiva

La FCBEscola és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona i que té com a objectiu principal la formació integral dels futurs esportistes. Aquesta formació es concreta en dues idees bàsiques:

  • Dotar els jugadors dels conceptes bàsics del futbol per poder afrontar amb garanties d'èxit els reptes esportius que se'ls plantegin en el futur.
  • Transmetre els valors ètics i de convivència que representen el FC Barcelona: tolerància, respecte, solidaritat, amistat, joc net, integració, esforç i felicitat.

El departament de Meetings&Events, juntament amb la FCBEscola posen a disposició d’empreses i associacions esportives, així com de clubs amateurs de futbol, la possibilitat de disposar de tot un seguit d’activitats i serveis esportius amb l’objectiu de gaudir d’un servei únic liderat pels mateixos  professionals del Club.

Les diferents modalitats d’activitats liderades per la FCBEscola són:

  • Clínic de futbol d’un dia: adreçat a qualsevol grup o col·lectivitat, independentment de quin sigui el seu nivell de futbol. Objectiu: gaudir d’una activitat lúdica i formativa amb un enfoc més esportiu.
  • Clínic de futbol de diversos dies: adreçats a grups o equips de categories inferiors amateurs que volen gaudir de les seves vacances i estada a la ciutat, tot complementat amb un seguit de classes teòriques i pràctiques liderades per la FCB Escola, durant un període determinats de dies.
  • Torneig de Futbol: adreçats a empreses o col·lectius nombrosos. Objectiu: participar d’una activitat lúdica enfocada a la competició i el treball en equip. Aquesta activitat es pot complementar amb un còctel posterior amb cerimònia d’entrega de premis en una de les sales/espais del Camp Nou.
  • Partit de Futbol: consulti la disponibilitat dels camps de futbol disponibles i deixi’s guiar per la professionalitat dels entrenadors de la FCBEscola. Recepció del grup en diversos idiomes, preparació de l’estratègia a seguir i xerrada prèvia als vestidors, coordinació d’una sessió de pre-escalfament i dels canvis a realitzar durant el partit. Adreçats a empreses i col·lectius independentment del nivell de futbol dels seus participants.
Personalitza el teu esdeveniment