Nuvis a la gespa

Nuvis a la gespa

Banquet nupcial

Banquet nupcial

Brindis al Camp Nou

Brindis al Camp Nou

Còctel al Camp Nou

Còctel al Camp Nou

Reportatge fotogràfic al Camp Nou

Reportatge fotogràfic al Camp Nou

Els socis i aficionats del Barça que vulguin pronunciar el 'sí, vull' en clau blaugrana poden fer-ho amb tots els privilegis. El FC Barcelona obre les portes del Camp Nou a totes les parelles que vulguin celebrar el seu casament en un escenari tan emblemàtic com és l'estadi blaugrana.

Cerimònies civils i banquets

El Camp Nou disposa d'espais i sales amb diferents capacitats per celebrar banquets nupcials i també cerimònies civils per a aquells que ho desitgin. La Platea del Camp Nou, el Hall de Tribuna o la Sala Roma són els escenaris que, decorats al gust dels contraents, emmarcaran una jornada memorable.

Els serveis de restauració

Els nuvis i els convidats no només tindran un entorn privilegiat, sinó que els seus paladars gaudiran de la restauració, que anirà a càrrec dels serveis més acreditats de la ciutat. En tots els casos la gastronomia del banquet es dissenyarà en funció dels gustos i les necessitats dels protagonistes de l'enllaç.

Tocs extra de Barcelonisme

A banda dels serveis inclosos en el lloguer dels espais i el càtering, el FC Barcelona posa a disposició dels nuvis diferents serveis extra per afegir altres tocs de barcelonisme a la celebració. Desplaçar els convidats amb l'autocar del primer equip, comptar amb l'actuació de les 'cheerleaders' de l'equip de bàsquet o disposar de regals i samarretes commemoratives, són alguns d'aquests serveis extra que ofereix el Club.

Personalitza el teu esdeveniment