Banquet nupcial

Banquet nupcial

Còctel al Camp Nou

Còctel al Camp Nou

Els socis i aficionats del Barça que vulguin pronunciar el 'sí, vull' en clau blaugrana poden fer-ho amb tots els privilegis. El FC Barcelona obre les portes del Camp Nou a totes les parelles que vulguin celebrar el seu casament en un escenari tan emblemàtic com és l'estadi blaugrana.

Cerimònies civils i banquets

El Camp Nou disposa d'espais i sales amb diferents capacitats per celebrar banquets nupcials i també cerimònies civils per a aquells que ho desitgin. La Platea del Camp Nou, el Hall de Tribuna o la Sala Roma són els escenaris que, decorats al gust dels contraents, emmarcaran una jornada memorable.

Els serveis de restauració

Els nuvis i els convidats no només tindran un entorn privilegiat, sinó que els seus paladars gaudiran de la restauració, que anirà a càrrec dels serveis més acreditats de la ciutat. En tots els casos la gastronomia del banquet es dissenyarà en funció dels gustos i les necessitats dels protagonistes de l'enllaç.

Tocs extra de Barcelonisme

A banda dels serveis inclosos en el lloguer dels espais i el càtering, el FC Barcelona posa a disposició dels nuvis diferents serveis extra per afegir altres tocs de barcelonisme a la celebració. Desplaçar els convidats amb l'autocar del primer equip, comptar amb l'actuació de les 'cheerleaders' de l'equip de bàsquet o disposar de regals i samarretes commemoratives, són alguns d'aquests serveis extra que ofereix el Club.

Personalitza el teu esdeveniment