Banquet nupcial

Banquet nupcial

Còctel al Camp Nou

Còctel al Camp Nou

Original, emblemàtic, elegant, solemne...El Camp Nou és el lloc perfecte per a totes les parelles que vulguin celebrar el seu casament en un entorn blaugrana. Aquestes son les opcions que ofereix el Club per aconseguir que el dia sigui encara més únic.

Trieu un escenari privilegiat

Imagineu donar-vos el “sí vull” amb el Camp Nou de fons? En les nostres sales i espais podreu celebrar tant la cerimònia civil com el banquet nupcial, amb la decoració que vosaltres trieu. I posats a triar, preferiu la Platea del Camp Nou, el Hall de Tribuna o la Sala Roma?

El càtering, al vostre gust

Un gran casament també es recorda pel seu banquet. Des de el Club t’oferim la restauració a càrrec dels serveis de càtering més acreditats de Barcelona, una ciutat referent en gastronomia. Com és habitual, els nuvis tindreu l’última paraula sobre el disseny i els detalls del banquet.

Afegiu un toc blaugrana

Si voleu que la celebració respiri encara més l’essència culé, oferim serveis extra opcionals perquè els vostres convidats visquin els colors del Barça molt de prop:

- Transporteu-los amb l’autocar del primer equip

- Doneu-los regals i samarretes commemoratives

- Sorprèn-los amb l’actuació de les cheerleaders del equip de bàsquet

- I molt més!

Si també li dones el “si vull” al Camp Nou, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per començar a organitzar el vostre casament.

Voleu llogar l’espai del Camp Nou pel vostre casament?