Tour Premium

Tour Premium

Túnel de vestidors

Túnel de vestidors

Copes d'Europa

Copes d'Europa

Camp Nour Top Experience

Camp Nour Top Experience

¿Vols viure en primera persona la màgia del Camp Nou? Escull un dels nostres Tours Premium i deixat guiar per les zones més emblemàtiques del mític estadi del Barça.

Camp Nou Tour: el complement perfecte pel teu esdeveniment

Et presentem el pla que aportarà valor afegit al teu esdeveniment. Amb aquest servei complementari, els teus convidats i tu podreu gaudir d’una completa visita guiada pels racons més singulars de l'estadi. Fes que la teva celebració es converteixi en una experiència memorable!

- Torna a viure la historia del club mitjançant el Museu FCB

- Descobreix les zones més emblemàtiques del club

- Sorprèn-te amb les histories més curioses amb el nostre guia oficial

I recorda: aquest tour només és vàlid si llogues un espai o celebres un esdeveniment al Camp Nou. La duració i el recorregut de la visita estaran personalitzats a la teva mesura.

Camp Nou Tour Excellence i Top Experience

Si tens pensat fer una visita pel Camp Nou amb un petit grup, tenim el paquet de serveis VIP ideal. Tria un dels dos tipus de tour i deixat emportar per una experiència exclusiva.

Tant la modalitat Excellence com la Top Experience inclouen serveis i activitats extres al Camp Nou Tour, i no és necessari llogar o contractar cap espai prèviament.

- Foto de grup a la gespa amb l’estadi de fons

- Copa de cava en una de les zones exclusives del Camp Nou

- Accés als espais restringits pel gran públic

T’interessa? Posat en contacte amb nosaltres i pregunta per les diferents modalitats de Tours Premium. El Camp Nou t’espera!

Vols gaudir d’un Tour Premium pel Camp Nou?