Tour Premium

Tour Premium

Túnel de vestidors

Túnel de vestidors

Copes d'Europa

Copes d'Europa

Camp Nour Top Experience

Camp Nour Top Experience

Camp Nou Tour

La millor forma de viure el Barça des de dins, i el servei complementari més atractiu per al seu esdeveniment. Podrà visitar els racons més emblemàtics del Camp Nou en primera persona, passejar per zones sorprenents i màgiques, acompanyat en tot moment per un guia oficial que li anirà explicant les històries més curioses que amaga cadascuna de les zones visitades.

Aquesta modalitat de visita és únicament contractable com a complement d'un esdeveniment i/o lloguer d'espais.

La visita és personalitzada en temps i recorregut en funció dels espais contractats i tipus d'esdeveniment.

Camp Nou Tour 'Excellence' o Camp Nou Tour 'Top Experience'

Visites úniques en forma de paquet de serveis pensat per aquells petits grups VIP que vulguin gaudir de l'espai FCB Museu i les instal·lacions del Camp Nou amb un toc molt més exclusiu i sofisticat que la modalitat Camp Nou Tour, i sense haver de contractar cap altre servei i/o espai.

Entre d'altres serveis, i a part de la visita a les zones comunes del Camp Nou Tour, aquest producte inclou l'accés a zones restringides per al gran públic, fotografia de grup a peu de gespa, brindis i copa de cava en una de les zones VIP de l'Estadi, i d'altres sorpreses. Deixi's esbalair per la màgia de viure en primera persona el que altres mai han pogut viure i gaudir abans.

Consulti'ns les diferents opcions i serveis inclosos tant en el Camp Nou Tour Excellence com en el Top Experience.

La visita més VIP de tota la gama de productes Camp Nou Tour.

Personalitza el teu esdeveniment