Local

Madrid CFF – Barça Femení (prèvia): A per l’onzena semi de Copa seguida

20.00h: El vigent campió es juga la classificació a partit únic al camp d’un rival clarament a l’alça

Torna la Copa de la Reina amb un repte important per al Barça. El vigent campió es juga la classificació per a les semifinals al camp del Madrid CFF. Com en la ronda anterior, quan es va desfer de l’Espanyol al Miniestadi, l’eliminatòria es decideix a partit únic. L’equip buscarà així la el seu onzè bitllet consecutiu per a les semifinals de la Copa, tota una fita.

Les de Lluís Cortés arriben a la cita amb la tranquil·litat, confiança i moral de les dues recents victòries davant del Llevant (0-1) i Athletic Club (2-1), dos rivals de la part més alta de la Lliga.

En aquesta ocasió, el conjunt blaugrana viatjava al mateix dia de partit amb les següents 18 jugadores: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, P. Tajonar, Aitana, Leila, Duggan, Hamraoui, Andonova, Martens, Candela i Pina. Les absències són Andrea Pereira i Gemma Font, per decisió tècnica, i Patri, Bárbara i Gemma Gili per lesió.

El Madrid CFF, per la seva banda, es presentarà a l’estadi de Matapiñonera en el millor moment de la temporada, després de sumar 10 dels últims 12 punts possibles a la Lliga. És per això que el 7-0 en el precedent entre els dos equips en el campionat no serveix de referència.

La frase de Lluís Cortés

“Esperem un partit difícil. La competició de la Copa, a partit únic, els fa venir moltes ganes als equips a priori més petits. A nivell de precedents, no ens hem de fixar gens en el 7-0 de la Lliga, com a referència agafaria l’1-2 de l’any passat”.

La frase de Candela Andújar

“Ser a quarts de la Copa significa que estem fent les coses bé. Les dues últimes victòries a la Lliga han estat molt importants per seguir vives a la Lliga”.

Més notícies aquí