Olympiacos - Barça Lassa: Duel directe a Atenes

Olympiacos - Barça Lassa: Duel directe a Atenes

Els de Pesic, que ara ocupen la sisena posició, visiten el cinquè classificat en un partit dels importants

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 20h i en directe per Movistar+, l’Olympiacos del Pireu en la que serà la 21a jornada de l’Eurolliga. Els de Pesic, que tenen un balanç d’11 triomfs i nou derrotes, tindran al davant un rival que es troba una posició per sobre a la taula a tan sols un triomf de diferència. Els blaugranes, que van caure al Palau per 60-69 en el partit de la primera volta, buscaran el triomf al Pireu per seguir a la part alta de la taula.

El rival

Compta amb un equip molt experimentat i amb molt talent. El seus màxims anotador son els interiors Printezis (11,3 i 5,2 rebots), Milutinov (11 punts, 8,1 rebots) i LeDay (10,3 i 4,4 rebots) i en el joc exterior Vassilis Spanoulis (10,6), Williams-Goss (8,9), Strelnieks (8,5) i Papanikolaou (8,5) son els més destacats. A més, no cal oblidar jugadors de la qualitat de Timma, Toupane, Bogris o l’exblaugrana Vezenkov que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Es troba en un bon moment de forma, amb 11 triomfs en els últims 13 partits, però és conscient de la dificultat dels dos partits que disputarà aquesta setmana a domicili a Atenes i a Tenerife. Els 13 jugadors del primer equip estan disponibles i han viatjat cap a Grècia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut