Impacte internacional

Impacte internacional

El Barça Lassa, amb vuit jugadors, serà el Club més representat en el doble enfrontament Espanya-Brasil previst per als propers dies 3 i 5 de febrer

Fins a vuit jugadors del Barça Lassa han marxat concentrats amb les seleccions d’Espanya i el Brasil, que disputaran 4 amistosos en els propers set dies, inclòs un doble enfrontament directe els propers 3 i 5 de febrer.

Són 4 jugadors convocats amb Espanya i 4 amb el Brasil. La llista d’internacionals blaugrana és la següent: Juanjo, Lozano, Aicardo i Adolfo (Espanya); i Ferrao, Dyego, Leo Santana i Arthur (Brasil).

El partit més mediàtic

Les seleccions d’Espanya i el Brasil s’enfrontaran entre si els propers dies 3 i 5 de febrer, a Càceres i a Madrid. El segon partit, previst pel dimarts dia 5 de febrer a les 19h, tindrà lloc al WiZink Center de Madrid, amb capacitat per a 15 mil espectadors, i serà retransmès en directe tant a Espanya com al Brasil. Prèviament la Selecció Espanyola tindrà un doble enfrontament amb Hongria (29 i 30 de gener a Còrdova); i el Brasil es veurà les cares amb la Portugal de Ricardinho, els dies 30 de gener i 1 de febrer a Lisboa.

A Barcelona, en quadre

Amb l’èxode de fins a 8 jugadors internacionals i els lesionats, Andreu Plaza només té a tres jugadors a disposició a Barcelona. Són Dídac, Boyis i Joselito. Recordem que Rivillos i Esquerdinha continuen de baixa, mentre que Roger està tocat i treballa al marge. A més, Marcenio ha viatjat a Rússia amb permís per completar els tràmits del trasllat a Barcelona. Amb aquest panorama, el primer equip s’entrenarà conjuntament amb el filial de Xavi Closas durant tota la setmana, i fins que tornin els internacionals el proper dijous dia 7 de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut