Messi & Cirque du Soleil: descomptes especials a socis i penyistes

Messi & Cirque du Soleil: descomptes especials a socis i penyistes

Del 4 de febrer a les 16.00 h i fins al 6 de febrer funcionarà una prevenda exclusiva per a l’espectacle que arribarà el mes d’octubre a Barcelona, amb descomptes del 30% i el 20%

El FC Barcelona i la producció del Cirque du Soleil han arribat a un acord de col·laboració, gràcies al qual els socis i penyistes del Club disposaran de tres dies de prevenda exclusiva amb descomptes especials per assistir a les funcions del nou espectacle del Cirque du Soleil, Messi10, inspirat en el talent, els èxits i la llegenda de Leo Messi, que aglutina l’esperit i els valors del futbol.

Leo Messi s’ha associat amb el Cirque du Soleil Entertainment Group i PopArt Music per crear aquest nou espectacle al costat de Sony Music, que serà estrenat mundialment el 10 d’octubre al Parc del Fòrum de Barcelona, amb un total de 32 funcions fins al 10 de novembre.

El nou espectacle de la companyia canadenca s’ha presentat a l’auditori de la Pedrera i en el marc d’aquesta presentació s’ha donat a conèixer l’acord al qual han arribat el FC Barcelona i la productora de l’espectacle, que permetrà als socis i penyistes del Club disposar d’uns dies de prevenda amb importants descomptes per assistir a les funcions de la nova creació del Cirque du Soleil.


Descomptes del 30% i el 20%

La prevenda començarà per als socis del FC Barcelona el dilluns 4 de febrer a la tarda, i seguirà els dies 5 i 6 de febrer. Durant aquest període,els socis del FC Barcelona disposaran d’un 30% de descompte en les funcions dels dimarts i dimecres, mentre que per a la resta de dies de la setmana, el descompte dels socis serà d’un 20% per a totes les funcions. En els dos casos, aquests descomptes estaran limitats fins a 200 entrades per funció, i cada soci podrà adquirir un màxim de 6 entrades.

Pel que fa al col·lectiu de penyes, el descompte serà d’un 20% en les funcions de dimarts i dimecres, mentre que en les de la resta de dies serà d’un 15%. Aquestes dues promocions no són acumulables per a una mateixa persona que comparteixi la condició de soci i penyista.

Compra d'entrades

Per a la compra d’entrades durant aquests tres dies de prevenda, els socis del FC Barcelona s’hauran de dirigir a l'enllaç https://www.entradas.com/artist/messi-10-cirque-du-soleil/?affiliate=CDB, i introduir el codi que rebrà del Club  cada soci per mail a partir de les 16.00 h. del dilluns 4 de febrer.

Els penyistes no podran adquirir directament les seves entrades sinó que ho hauran de fer a través de les seves a penyes. Únicament les penyes podran comprar les localitats per als seus membres a través del portal de tràmits.

Després d’aquests tres dies de prevenda, a partir del 7 de febrer les entrades es posaran a la venda per al públic des de 38 €.

Adicionalment a aquests descomptes, la col·laboració entre el FC Barcelona i el Cirque du Soleil també s’ampliarà a altres àrees que són d’interès per a les dues bandes i, a més, està previst planificar quan s’apropi l’estrena de l’espectacle una o més funcions destinades a beneficiaris de la Fundació del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut