El Barça es tenyeix d’or, a una setmana de la Copa del Rei i de la Reina

En total l’atletisme blaugrana va sumar 10 medalles d’or, 4 de plata i 4 de bronze en el campionat de Catalunya absolut. En el campionat de Catalunya promesa, 9 atletes van penjar-se un metall

El Barça d’atletisme arriba en plena forma a una de les cites importants de l’any. A una setmana de la Copa del Rei i de la Reina, un total de 18 atletes del Barça van aconseguir una medalla en el campionat de Catalunya absolut. Concretament, van ser 10 medalles d’or, 4 de plata i 4 de bronze.

A més dels èxits individuals, entre els quals destaca Jaêl Bestué i Cristina Lara -les dues varen batre diferents rècords en les seves modalitats-, ta,bé cal destacar, que a nivell col·lectiu el Barça va proclamar-se campió de Catalunya per equips.

Aquests bons resultats arriben a pocs dies d’una de les grans cites de l’any. Es tracta de la Copa del Rei i de la Reina que es disputarà aquest dissabte a Sant Sebastià. El Barça buscarà repetir el doblet d’ara fa dues temporades, quan l’equip masculí i femení van pujar al graó més alt del podi.

Els joves pugen amb força

Aquest mateix cap de setmana, es va disputar el campionat de Catalunya de promeses, on el Barça també va arreplegar un bon grapat de medalles. En total en van ser 9 metalls: 4 d’or, dues de plata i 3 de bronze.

Imatge: Teo Tovar