Pletòric planter

Pletòric planter

Els quatre equips de la base femenina tornen a firmar un ple de triomfs el cap de setmana

El futbol formatiu femení segueix evolucionant favorablement i creant il·lusions setmana rere setmana. En aquesta ocasió, l’aprenentatge de les jugadores ha tornat a venir acompanyat de victòries. A continuació ho repassem:

Pallejà – Barça B (0-2)
Per valuosos, els tres punts que va sumar el filial en un camp complicat. Si bé és cert que el rival era de la part baixa, les jugadores entrenades per Jordi Ventura van tenir el partit totalment controlat en tot moment, fent mèrits per marcar molt més aviat de quan van aconseguir-ho. Amb la possessió absoluta, de mica en mica l’ambició per al gol va créixer i se’n van aprofitar Tere Morató (72’) i Carla Armengol (74’), amb el matx madurat. D’aquesta manera, l’equip, tot i la seva eminent funció formativa, segueix competint amb clubs amb l’únic objectiu d’ascendir i es col·loca quart, dins de les quatre primeres posicions que donen accés a la futura Primera Divisió B. És també l’equip més golejador de la categoria, amb 46 gols en 16 jornades.

Juvenil-Cadet – Girona (2-0)
Segueix imparable el conjunt que dirigeix Pablo Álvarez. En aquesta ocasió, les culers van haver de picar pedra per desencallar el matx a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els gols de Laura Mas Berenguer als minuts 66 i 73 van refermar el liderat del Barça. És primer amb 17 triomfs i un empat, amb tres punts més que Espanyol i DAMM.

Sabadell – Infantil (0-7)
Una altra magnífica ratxa és la del quadre que encapçala Jesús López: 13 victòries en 13 jornades. L’última de les quals va ser diumenge al Municipal Olímpia. Malgrat la golejada final, no va ser fàcil obrir la llauna. Laia Martret va anotar passada la mitja hora de joc i a partir d’aquí les visitants no van tenir aturador. Emma Gálvez (2), Martina Pubill (2), Noah Bezis i Meritxell Martín s’afegirien a la festa.

Aleví – Santboià (17-2)
Sota l’atenta mirada de les futbolistes del primer equip, Vicky Losada i Aitana Bonmatí, les més menudes van tornar a imposar-se amb molta claredat al rival de la Tercera Divisió Aleví masculina. El resultat ho diu tot. Va destacar l’eficàcia ofensiva de Nerea Sánchez, autora de set dianes. La resta de jugadores de camp també van veure porteria: Gadea Blanco (2), Laura Martín (2), Beatriz Pérez (2), Celia Segura (2), Martina González i Lorena Cubo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut