Esquerdinha renova fins al 2021

Esquerdinha renova fins al 2021

El pivot brasiler seguirà dues temporades més de blaugrana després de marcar 56 gols en un any i mig al Club

Us informem que el jugador del primer equip Leandro Rodrigues ‘Esquerdinha’ ha renovat amb el Club fins al 30 de juny del 2021. Esquerdinha té 33 anys i juga actualment la seva segona temporada al Barça Lassa. Fins ara ha marcat 56 gols de blaugrana i ha guanyat una Copa del Rei (2017/18) i dues Copes Catalunya amb el Club.

Trajectòria i palmarès

Esquerdinha va fitxar pel Barça l’estiu del 2016 procedent del Dina de Moscou. És internacional absolut amb la Selecció de Rússia i en la seva extensa trajectòria a Espanya ha jugat a ElPozo, Caja Segovia i Cartagena. En el seu palmarès hi figuren una lliga LNFS (2009/10), una Copa d’Espanya (2010) i una Supercopa d’Espanya (2010) amb ElPozo. A més, ha estat proclamat dues vegades millor pivot de la lliga (2010/11 i 2011/12) i té un trofeu de màxim golejador de la lliga LNFS (2011/12).

“Espero guanyar molts títols amb el Barça”

“Estic molt content, em fa molta il·lusió renovar per dues temporades més amb el millor Club del món i espero guanyar molts títols amb el Barça”, diu Esquerdinha. “La renovació demostra que al Club estan contents amb el meu rendiment i això és un motiu d’orgull, crec que encara puc aportar molt i espero que tinguem per davant dos anys de moltes alegries”, explica el pivot brasiler.

Per la seva banda, Txus Lahoz destaca que “els números avalen la renovació d’Esquerdinha”. “No només aporta gols, també és un jugador d’equip que s’ha adaptat molt bé al Club des del primer moment i és una peça clau del projecte”, explica Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut