Barça Lassa – Unicaja: El líder no cedeix al Palau (94-83)

Barça Lassa – Unicaja: El líder no cedeix al Palau (94-83)

Els de Pesic s’enduen un partit molt igualat que s’ha guanyat des de la defensa i l’encert en el triple

El Barça Lassa ha superat l’Unicaja (94-83) al Palau Blaugrana gràcies a la intensitat defensiva i a l’encert en atac. Els culers més destacats han estat Pangos (16 punts sense error i 7 assistències), Séraphin (13 punts i 6 rebots) i Singleton (13 punts, 9 rebots i 2 taps). A més, el conjunt barcelonista encadena sis partits guanyant a la Lliga i es manté líder en solitari.

Inici fulgurant

Els blaugrana han sortit molt concentrats al partit i, gràcies a l’encert des del triple, han encadenat un parcial de 10-0 a favor en els primers tres minuts. De mica en mica, els rivals han ajustat els marcatges i han empatat el partit a partir de la intensitat en defensa (15-15, min 9). Una cistella de Séraphin i un tap de Singleton en l’última possessió del primer quart han deixat al Barça per davant en el marcador (17-15).

El pivot francès ha aportat punts, rebots, assistències i intimidació per conduir els de Pesic a un 30-23 que reflectia la superioritat blaugrana. Tot i això, les pèrdues de pilota han condemnat als culers, que han vist com el conjunt visitant reduïa la distància i es posava per davant (34-36, min 17). Un tap espectacular de Singleton en la darrera jugada ha certificat la igualtat màxima en el partit, que ha arribat a la mitja part amb empat a l’electrònic (41-41).

La defensa decanta la balança

Després del pas per vestuaris, la circulació de pilota dels culers ha millorat i han trobat cistelles fàcils que els han catapultat en el marcador (54-47, min 25). Els rebots de Tomic i la direcció de Pangos, amb cinc assistències en aquell moment, han estat clau. A partir d’aquí, el Barça Lassa ha anat gestionat aquesta diferència i un triple del mateix Pangos sobre la botzina ha situat el 66-59 del final del tercer quart.

L’últim quart ha començat amb un intercanvi constant de cistelles en què Séraphin ha aprofitat la seva superioritat sota els taulells per dominar el rebot i anotar dins la pintura. L’excel·lent defensa dels homes de Pesic ha ofegat els atacs rivals i, després de dos triples i un cistella de dos, el partit ha quedat encarrilat (84-72, min 37). En els instants finals no hi ha hagut temps per a cap sorpresa i el partit ha acabat amb victòria culer per 94-83.

LA FITXA DEL PARTIT

Barça Lassa, 94
Unicaja, 83

Barça Lassa: Pangos (16), Jaka Blazic (9), Singleton (13), Víctor Claver (1) i Ante Tomic (10) –cinc inicial-, Séraphin (13), Pau Ribas (-), Hanga (16), Roland Smits (-), Heurtel (-), Oriola (6) i Kuric (10).

Unicaja: Milosavljevic (8), Shermadini (8), Waczynski (5), Roberts(10) i Kyle Wiltjer (14) –cinc inicial-, Boatright (17), Okouo (-), Sasu Salin (2), Díez (11) i Mathias Lessort (8).

Parcials: 17-15/ 41-41/ 66-59/ 94-83.

Àrbitres: E. Pérez Pizarro, Rafael Serrano i Alfonso Olivares.

Incidències: abans de l’inici del partit s’ha fet un homenatge a la figura de Ranko Zeravika, entrenador del Barça Lassa del 1974 al 1976. També s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Julen

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut