Local

Hat-trick de Carles Pérez un any després de Tenerife

El jugador blaugrana va marcar ahir tres gols contra el Sabadell al Miniestadi com ja va fer al gener del 2018 a l'Heliodoro Rodríguez López a Segona Divisió

Carles Pérez ho va tornar a fer. Un any i cinc dies després del seu darrer hat-trick, aconseguit a l’estadi Heliodoro Rodríguez López i que va servir per guanyar per 1-3 el Tenerife a la Segona Divisió A, el davanter de Granollers va anotar tres gols en la contundent victòria del Barça B al Miniestadi davant del Sabadell (5-1). Tots tres amb la cama esquerra i tots tres amb el segell inconfusible i de qualitat amb què acostuma a marcar els seus gols els davanter blaugrana. “Em vaig quedar al Barça B una temporada més per fer aquest tipus de partits. A la primera volta, per la lesió, vaig estar força temps fora i no vaig estar al meu millor nivell, però no hi ha una millor manera que marcar per recuperar la confiança. Ha estat una nit genial. Espectacular. M’ha sortit tot rodó”, ha explicat Carles Pérez.

El seu hat-trick és el segon que aconsegueix el Barça B aquesta temporada després del protagonitzat per Rafa Mujica al camp del Conquense, en 22 minuts màgics (del 48 al 70), el 22 de setembre en la cinquena jornada de Lliga. El Barça B va guanyar aquell partit per 0-3. Mujica prenia, aleshores, el relleu de Carles Pérez, que va anotar el 21 de gener del 2018 a Tenerife.

Per trobar més hat-tricks al Barça B hem d’anar a la temporada 2016/17, també a Segona Divisió B. Marc Cardona la va obrir amb tres gols en la primera jornada davant de l’Atlètic Saguntí (3-1). Després va ser Dani Romera qui va signar tres gols en la jornada 12 davant del València Mestalla (3-1), i ja en la jornada 32 es va produir el 12-0 davant de l’Eldense, en què tant Dani Romera com Jesús Alfaro van anotar tres gols cadascun.

Carles Pérez, Mujica, Dani Romera, Jesús Alfaro i Marc Cardona han estat els darrers jugadors del Barça B a anotar un hat-trick. I és que l’equip va estar molts anys sense que cap jugador anotés tres gols. Ens hem de remuntar a Gerard Deulofeu, en la primera jornada de Lliga de Segona Divisió entre el Barça B i l’Almeria (4-5) de la temporada 2012/13, per trobar un triple golejador blaugrana. I abans d’ell van ser Jonathan Soriano, en dues ocasions, i Nolito, tots dos a la temporada 2010/11, els autors d’un hat-trick del Barça B.

 

Més notícies aquí