Barça Lassa - Unicaja: Plat fort per començar la segona volta

Barça Lassa - Unicaja: Plat fort per començar la segona volta

L’equip malagueny, que va superar els blaugranes a la primera volta, ha guanyat el Barça en els últims cinc enfrontaments

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 19.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+ (Dial 8), l’Unicaja de Màlaga en el que serà el primer partit de la segona volta al Palau Blaugrana. Els de Pesic, que tenen un balanç de 15 triomfs i dues derrotes, reben un dels equips que més cops han superat el Barça en els últims temps. I és que l’equip andalús ha vençut els catalans en els cinc últims partits disputats entre Lliga i Eurolliga.

El rival

Compta amb un equip molt equilibrat i en què destaca l’escorta Jaime Fernández (12 punts i 15,4 de valoració), seguit de ben a prop del base Brian Roberts (10,8 punts) i de Sasu Salin (8,6) en el joc exterior. Pel que fa a les posicions interiors, Kyle Wiltjer (11,6 punts i 44% en triples) és el màxim anotador, mentre que Shermadini (9,8) i Lessort (8,9) també aporten punts, intimidació i rebot. D’altra banda, cal no oblidar jugadors com Waczynski, Milosalvjevic, Dani Díez i el nouvingut Boatright.

El Barça

Tot i perdre al Palau contra el CSKA de Moscou en partit d’Eurolliga, un matx que es va decidir als minuts finals, els de Pesic tenen un registre de 10 triomfs en els últims 12 partits disputats. Pustovyi, que no està inscrit, serà baixa per a un matx en què els de Pesic hauran d’estar concentrats els 40 minuts per superar un rival que en els últims cinc duels ha guanyat els blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut