Màxim respecte per al Peníscola

Màxim respecte per al Peníscola

El Barça Lassa s’enfronta a l’únic rival que ha estat capaç de guanyar-lo dues vegades aquesta temporada en un partit que es disputarà a Castelló per exigències televisives (diumenge, 13.30 h, La LigaTV)

“Amb moral, però sense confiances”. D’aquesta manera definia Andreu Plaza l’estat d’ànim de l’equip a les portes del partit contra el Peníscola (diumenge, 13.30 h, La LigaTV). Després de la gran victòria copera a la pista d’ElPozo, el Barça Lassa afronta un partit de màxima dificultat a la pista d’un rival especialment incòmode. “No se’ns donen gaire bé i és un partit difícil per a nosaltres”, avisa Plaza. “Són un equip que pressionen molt bé i que corren molt i que t’obliguen a estar 100% concentrats, sobretot en la sortida de la pilota”, explica el tècnic. Plaza repeteix la mateixa convocatòria que a Múrcia, amb les baixes de Rivillos i Esquerdinha, per lesió, i també de Roger, que arrossega molèsties a l’adductor de la cama dreta.

Precedents contra el Peníscola

El Barça i el Peñíscola ja s’han enfrontat tres vegades aquesta temporada, amb un balanç favorable al conjunt castellonenc. El Peníscola ha guanyat dues vegades al Palau, en pretemporada i al partit d’anada de la Lliga (1-2). En canvi, el Barça Lassa va guanyar a la Copa del Rei a Peníscola (1-5). El quart enfrontament entre Barça i Peníscola tindrà lloc aquest diumenge al pavelló Ciutat de Castelló per exigències televisives. El Peníscola, dirigit per Juanlu Alonso i amb els exblaugranes Xavi Cols i Juan Emilio a les seves files, és vuitè a la classificació i fa quinze dies va esgarrapar un empat de la visita del Movistar Inter (2-2).

Oportunitat d’or

Aquesta jornada s’enfronten entre si Movistar Inter i ElPozo (diumenge, 20 h, Teledeporte), una circumstància que pot aprofitar el Barça Lassa per eixamplar les diferències respecte dels seus immediats perseguidors a la classificació. Actualment el Barça és líder amb dos punts més que ElPozo i cinc punts més que el Movistar Inter.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut