Barça Lassa – CSKA Moscou: Superats al tram final (76-84)

Els blaugranes no poden sumar el triomf en un duel molt igualat i decidit als darrers minuts

Sense fortuna al tram final. El Barça Lassa ha caigut contra el CSKA Moscou (76-84) en un partit d'Eurolliga molt igualat, tot i les petites diferències aconseguides pels dos conjunts, i en què el major encert visitant als darrers minuts ha estat clau. Victor Claver, amb 17 punts, ha estat el blaugrana més destacat del matx.

El partit ha començat amb l’encert inicial del conjunt rus amb tirs exteriors. El CSKA ha sabut aprofitar les concessions barcelonistes per agafar una petita renda inicial. Els de Svetislav Pesic han sabut desplegar un joc coral amb equilibri entre interiors i exteriors. D’aquesta manera, el marcador s’ha mantingut molt igualat. Al final dels primers deu minuts l’electrònic reflectia un empat de 20-20.

L’espectacle s’ha mantingut al parquet del Palau Blaugrana, i els culers han intentat imposar la seva defensa davant un conjunt rus amb poques concessions i molt encertat ofensivament. El CSKA ha aprofitat per trencar mínimament la igualtat just abans del descans, moment en què el Barça Lassa ha perdut una mica de fluïdesa en atac (41-44).

Bons minuts culers sense recompensa

Al tercer període els blaugranes han pogut trencar el matx, amb una diferència propera als 10 punts (61-53, min 37). Un parcial de 2-13 favorable al conjunt visitant, liderat per De Colo i Kurbanov, ha situat el Barça Lassa novament per sota al marcador (61-63, min 30).

L’encert rus, decisiu

El matx s’ha mantingut igualat fins als darrers minuts, en què el conjunt rus ha trencat la igualtat. I és que el CSKA s’ha mostrat més encertat que els blaugranes en els últims compassos. D’aquesta manera, el Barça Lassa ha caigut per 76-84 i té un registre d’onze victòries i nou derrotes a l’Eurolliga.