El Segle XXI, un rival a tenir en compte

El Segle XXI, un rival a tenir en compte

El Barça s'enfronta a un dels equip revelació de les últimes jornades, amb la possibilitat d’igualar els registres de la passada temporada a aquestes alçades de competició

Partit trampa per al Barça de bàsquet femení. El conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández visitarà aquest dissabte la pista del Segle XXI, un rival que no s’ha de subestimar. Tot i que les blaugranes arriben pletòriques, després d’obrir un petit avantatge gràcies a la victòria aconseguida a Azkoitia, l’equip de joves promeses ha experimentat un canvi en les últimes jornades que l’ha portat a superar a rivals de la part alta de la classificació.

Lleó i Ibaizabal, les últimes víctimes

En les dues últimes jornades, el Segle XXI ha aconseguit imposar-se a dos rivals que, a priori, han d’estar en la lluita pel play off. Ara fa quinze dies, en el partit corresponent a la jornada 13, el conjunt dirigit per Isaac Pujol va superar amb claredat al GDKO Ibaizabal (80-57). Molt més ajustat va ser el partit que les de la Federació Catalana van disputar a la pista del Patats Hijolusa. Ambdós equips van arribar igualats al final del tercer quart, però les catalanes van anotar 25 punts en el quart període per acabar emportant-se el partit.

Dues victòries que deixen entreveure el potencial d’un equip amb jugadores destacades com Helena Pueyo i Nerea Hermosa, que van liderar el Segle XXI davant l’Ibaizabal amb 31 i 21 de valoració respectivament, o Mama Dembele, jugadora nascuda l’any 2002 amb una electricitat que la converteix en un perill.

Bon record del partit d’anada

L’últim precedent entre aquests dos equips és el matx que es va disputar al pavelló Juan Carlos Navarro el passat més de novembre. En aquella ocasió el Barça es va imposar per 9 punts de diferència  (63-54) en un matx en el qual, precisament, va destacar l’exjugadora del Segle Aixa Wone que, amb 19 punts, va ser la màxima anotadora del partit. També cal recordar l’actuació de Mamen Blanco, la més ben valorada aquell vespre amb 15 de valoració.

Igualar la temporada passada

En cas de victòria del Barça, les de Sant Feliu es situarien amb onze victòries després de 15 jornades, i es mantindrien, una jornada més, en posicions de play off. Aquests resultats igualarien els de la temporada passada a aquestes mateixes alçades de competició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut