El Barça rep el líder per acomiadar el Palau de Gel

El Barça rep el líder per acomiadar el Palau de Gel

El de dissabte serà l’última jornada de la fase regular en la qual els blaugranes jugaran com a locals. En joc, la segona plaça i certificar el play off

Últim partit de la fase regular al Palau de Gel. El líder de la competició i actual campió de la LNHH, el Txuri-Urdin, visitarà Barcelona on l’espera un Barça en plena forma. El conjunt dirigit per Marcus Fajardo afronta les dues últimes jornades de lliga amb dos objectius clars: certificar el play off i lluitar pel factor camp.

Guanyar, l’opció més fàcil

Les opcions i caramboles són diverses perquè aquest dissabte el Barça s’asseguri, de forma matemàtica, acabar la fase regular entre els 4 primers. La més senzilla és que els blaugranes superin el Txuri, per situar-se amb 23 punts i, per tant, fora de l’abast del CH Jaca.

En cas que els de Fajardo no guanyin en el temps reglamentari, els valdria amb una derrota dels aragonesos davant el Puigcerdà, el què asseguraria el segon lloc de la taula als de la Cerdanya.

De fet, aquest és el segon repte dels blaugranes: aconseguir el factor camp per a la primera eliminatòria dels play off. Ara mateix, el Barça és tercer empatat a punts amb el Puigcerdà. Tots dos conjunts han de disputar dues jornades, a diferència de la resta d’equips que n’han de disputar tres (Majadahonda i Jaca) o quatre (Txuri-Urdin). Tot i que matemàticament encara hi ha tres equips que aspiren a ser segons, tot indica que la lluita per la segona plaça estarà entre els dos conjunts catalans. Els de la Cerdanya parteixen amb avantatge, no només pels 20 punts que sumen, sinó que també perquè tenen l’average guanyat amb el Barça.

El partit entre el Barça i el Txuri es jugarà dissabte a les 21.30h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut