Barça Lassa - HC Liceo: Golejada per reforçar el liderat (6-2)

Els culers han superat amb claredat al conjunt gallec i se situen encara més líders amb 7 punts d’avantatge respecte al segon

Gran victòria del Barça Lassa davant l’HC Liceo (6-2) que permet als d’Edu Castro ser encara més líders. Amb aquest triomf, els barcelonistes sumen ja 42 punts -set més que el Liceo, que és segon- i comencen així la segona volta de l’OK Lliga de la millor manera possible. Els blaugrana han remuntat el gol inicial de Sergi Miras mitjançant les dianes de Joao Rodrigues (2), Pablo Álvarez (2), Marc Gual i Bargalló.

Sorpresa inicial

El matx ha començat de manera desfavorable als culers, i és que els visitants s’han avançat al marcador als 32 segons de joc mitjançant Sergi Miras (0-1, minut 1). La reacció local, però, no ha trigat en arribar, i Joao Rodrigues ha tornat a igualar el matx amb un bon gol, definint a la perfecció en l’un contra un davant Malian (1-1, minut 7).

Amb molta igualtat tant al marcador com a la pista, els d’Edu Castro han buscat amb insistència el segon per acabar de capgirar el resultat, i a les acaballes del primer temps, ha acabat arribant la recompensa. Gran combinació entre Marc Gual i Joao Rodrigues i gol del portuguès per culminar el seu doblet (2-1, minut 23). A més, just al darrer segon del primer temps, Joao ha tingut l’opció d’anotar el seu hat-trick des del punt de penal, però Malian ha salvat el tercer de manera providencial (minut 25).

El Barça no afluixa

A l’inici de la segona part, Marc Gual, després d’una bona assistència de Bargalló, ha situat el tercer (3-1, minut 30), però els gallecs han escurçat de nou diferències mitjançant un penal transformat per Sergi Miras (3-2, minut 40). Els blaugrana, però, no han donat opció a la remuntada i ràpidament Bargalló ha anotat el 4-2 (minut 43), i el mateix ‘8’ blaugrana ha estat a punt de fer el cinquè després d’una blava a Dava Torres, però ha fallat el llançament de falta directa (minut 46).

Ja a les acaballes del partit, els culers han culminat la golejada amb dos gols més: Pablo Álvarez, després de la 10a falta visitant, ha marcat el 5-2 de falta directa (minut 46), i només un minut després, el mateix argentí ha anotat el definitiu 6-2 (minut 47). Finalment, victòria contundent al Palau Blaugrana i tres punts més que reforcen el liderat.

Barça Lassa, 6
HC Liceo, 2

Barça Lassa: Sergio Fernández, Marc Gual, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Joao Rodrigues -cinc inicial-. Pablo Álvarez, Nil Roca, Ignacio Alabart i Matias Pascual.
HC Liceo: Xavi Malian, Josep Lamas, Dava Torres, Sergi Miras i Edu Lamas -cinc inicial-. Payero, Di Benedetto, Bridge i Marc Coy.
Gols: 0-1, Sergi Miras (min. 1); 1-1, Joao Rodrigues (min. 7); 2-1, Joao Rodrigues (min. 23); 3-1, Marc Gual (min. 30); 3-2, Sergi Miras (min. 40, penal); 4-2, Bargalló (min. 43); 5-2, Pablo Álvarez (min. 46, falta directa) i 6-2, Pablo Álvarez (min. 47).
Àrbitres: Josep Antoni Ribó i David Cantos. Faltes: 8-12.