Pluja de gols al planter: 37 en 4 partits

Pluja de gols al planter: 37 en 4 partits

Cap de setmana amb rècord anotador i triomfs en els quatre equips femenins de base

Els equips formatius femenins de futbol es van mostrar pletòrics el plujós cap de setmana passat. Entre els quatre van acumular una mitjana de quasi 10 gols per partit, destacant la golejada de la temporada del filial a la Segona Divisió. A continuació repassem els partits:

Barça B – Mallorca Toppfotball (10-0)
El conjunt que dirigeix Jordi Ventura es va retrobar amb el triomf en el duel contra el cuer que no va tenir color. Claudia Pina (3) i Candela Andújar van reforçar i van aportar gol al filial. La resta d’anotadores van ser Aida Esteve, Carla Armengol, Carla Martínez, Sara Ismael, un en pròpia porta i Teresa Morató, que reapareixia després d’una lesió. D’aquesta manera, l’equip segueix cinquè a només un punt de la quarta plaça.

Juvenil-Cadet – Santa Susanna (4-0)
No hi ha qui aturi al quadre entrenat per Pablo Álvarez. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper va sumar una nova victòria consecutiva, en aquesta ocasió davant d’un contrincant de la part baixa. Dues dianes a cada part, obra d’Alicia Infante, Aroney González, Ariadna Mingueza i Andrea Gómez, van ser suficients per sumar tres punts més. El Barça és líder amb 49 dels 51 possibles.

Infantil – Fontsanta-Fatjó (8-2)
Disparades també segueixen les de Jesús López, com ho evidencia l’espectacular resultat obtingut davant les terceres classificades. Un bon inici, que els hi va atorgar un avantatge de quatre gols va ser definitiu. Laia Martret (2), Martina Pubill (2), Noah Bezis, Emma Gálvez, Carla Casellas i Meritxell Martín van ser les realitzadores. Les culers es mantenen amb el ple de victòries.

Atlètic Sant Just – Aleví (0-15)
Un cop més, la golejada del cap de setmana va ser rubricada per les més menudes. En 18 minuts la superioritat visitant ja s’havia plasmat amb un 0-7 al marcador. Celia Segura (5), Nerea Sánchez (4), Lorena Cubo (2), Carlota Martins (2), Martina González i Noa Jiménez van marcar en un equip amb 11 gols a favor de mitjana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut