Victòria per seguir aspirant al segon lloc

Victòria per seguir aspirant al segon lloc

Els blaugranes es van imposer per 4-2 al Jaca i empaten a la classificació amb el Puigcerdà, que va caure a la pista del cuer, el SAD Majadahonda

El barça encara necessitarà una setmana més per assegurar-se matemàticament el play off. Els blaugranes ja estan virtualment classificats, i més després de la victòria d’aquest cap de setmana davant el Jaca, però encara necessitaran dos punts més per certificar que seran entre els 4 primers de la lliga. De fet, aquesta victòria, sumada a la derrota del Puigcerdà, fa que el Barça afronti la recta final de la lliga amb ambició.

Els de Barcelona es van imposar amb comoditat als aragonesos per 4-2. Ubieto va obrir el marcador en el primer període i Gerasymenko i Baldris van encarrilar el partit en el segon (3-0). Tot i el gol inicial del Jaca, a l’inici del tercer temps, Gainza (4-1) va sentenciar el partit que va finalitzar amb el resultat de 4-2.

Amb opcions d’acabar segons

El conjunt dirigit per Marcus Fajardo disputarà aquest dissabte el penúltim partit de la fase regular. Una victòria podria fer que el Barça guanyés una plaça a la taula, el què donaria el factor camp als blaugranes. Per aconseguir-ho, els de Fajardo necessiten guanyar els dos partits que resten i que els de la Cerdanya perdin algun punt, ja que tots dos equips arriben empatats a la classificació amb 20 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut