Exhaurits els abonaments per a la Copa de bàsquet

Exhaurits els abonaments per a la Copa de bàsquet

En una hora i mitja el Club ha venut la totalitat dels abonaments per als socis dels que disposava, de categoria IV (120€). La venda ha estat directa i automàtica per ordre de sol·licitud

El Barça Lassa jugarà del 14 al 17 de febrer la Copa del Rei de bàsquet a Madrid en una edició que es disputarà al WiZink Center. I ho farà molt ben representat a Madrid, perquè el Club ja ha venut als socis tot el paquet d'abonaments de categoria IV (120€) del que disposava per presenciar en directe la competició.

El procés de venda d’entrades ha començat aquest dimecres 23, a les 10h, però les localitats disponibles s'han exhaurit en 1 hora i mitja. Cal informar que no s’admetran canvis i/o devolucions.

Cada soci ha tingut l’opció de comprar un abonament i, en el mateix procés de compra, de poder identificar un màxim de 4 socis. L’abonament és en format digital i el comprador ho rebrà en el seu correu electrònic a principis de la setmana de la competició (11-12 de febrer).

D’altra banda, els nens/es de 3 anys o menys no necessitaran una entrada per accedir al recinte, però no tindran seient assignat. Aquelles persones que necessitin una entrada infantil hauran d’informar al Club a través del correu de la secció de bàsquet

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut