Local

El Valencia Basket, el rival del Barça Lassa en els quarts de final de la Copa del Rei

Els homes de Svetislav Pesic s’enfrontaran a l’equip valencià el dijous 14 de febrer a les 21.30 h

Aquest dilluns s’ha celebrat el sorteig de la Copa del Rei de bàsquet i el Barça Lassa disputarà els quarts de final de la competició contra el València Basket en un partit que es disputarà el dijous 14, a les 21.30 h. En aquest curs 2018/19 els blaugranes van superar el València a la Fonteta per 85-86.

En la seva banda del quadre també hi ha l’Iberostar Tenerife i l’Unicaja de Màlaga i, en el cas de superar els valencians en els quarts de final, s’enfrontaria al guanyador d’aquest partit a les semifinals.

Els altres enfrontaments de la Copa del Rei, i que debutaran el divendres, són els següents: Kirolbet Baskonia – Divina Seguros Joventut i Reial Madrid – Movistar Estudiantes. Cal recordar que el Barça Lassa ha guanyat aquesta competició un total de 24 vegades, l’última el curs passat a Las Palmas de Gran Canària i amb Svetislav Pesic a la banqueta.

"Una eliminatòria complicada"

Nacho Rodríguez, mànager esportiu de la secció, ha comentat que "volem fer-ho bé i intentar arribar a la final. El Valencia Basket ha anat de menys a més i  ara ha recuperat lesionats. Serà una eliminatòria molt complicada per als dos i esperem arribar en una bona condició física i en dinàmica positiva". A més, l'exjugador blaugrana ha afegit que "hem d'anar pas a pas. El València té una gran plantilla i el Barça, quan disputa qualsevol competició, és per guanyar i intentarem arribar lluny i competir. Això vol dir intentar revalidar el títol".

Més notícies aquí