Arranca el Bluegrana Monday!

Arranca el Bluegrana Monday!

Aprofita els descomptes en entrades de futbol o bàsquet, o en el Tour pel Camp Nou o en la pista de gel

El Barça converteix el Blue Monday en el Bluegrana Monday! Esquiva el dia més trist de l’any amb aquestes promocions que llança el FC Barcelona. Una campanya comercial que compta amb el codi BLUEMONDAY; la paraula clau per obtenir descomptes en futbol, bàsquet, Tour pel Camp Nou i pista de gel:

-          30% en el Barça - Valladolid de Lliga de la jornada 24. Codi vàlid en la compra de l’entrada a través de la web.
-          50% en el Barça Lassa - Montakit Fuenlabrada de Lliga Endesa i en el Barça Lassa – Baskonia d’Eurolliga. Codi vàlid en l’adquisició de les entrades a través de la web.
-          50% en el Basic Tour i en el Camp Nou Tour guiat. El codi serà vàlid si es compra l’entrada a través de la web.
-          50% en la pista de gel. Per beneficiar-se d’aquesta rebaixa s’haurà de presentar el val a les taquilles de la pista.

Aquesta campanya comercial del FC Barcelona comença aquest dilluns 21 i finalitza el diumenge 27. Així doncs, el Bluegrana Monday durarà una setmana amb descomptes que no pots deixar escapar. Pinta el tercer dilluns de gener de color blaugrana i introdueix els colors del FC Barcelona al teu univers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut