El Barça busca refer-se a Azkoitia

El Barça busca refer-se a Azkoitia

Després de la derrota 'in extremis' de la setmana passada, les blaugranes s’enfronten a les cinquenes de la Lliga, l’Añares Rioja ISB

Partit important el que es disputarà aquesta tarda a la petita localitat d’Aizkoitia. Un municipi situat a tocar d’Eibar, per als que necessitin un equip de Primera Divisió com a punt de referència, i on una de les activitats destacades del dia, més enllà de la visita guiada a l’ajuntament del municipi o visitar el club local d’escacs, que compleix el seu quarantè aniversari, serà el partit de Lliga Femenina 2 entre l’Añares Rioja ISB i el Barça de bàsquet femení.

Tornar a guanyar

El conjunt dirigit per Isaac Fernández arriba al matx d’aquesta tarda (17.00 h) en posicions de play-off. Amb nou victòries i només quatre derrotes, les blaugranes continuen en un gran estat de forma, tot i la derrota a l’últim segon de la setmana passada. Aquesta jornada el conjunt català tampoc ho tindrà fàcil, ja que l’Añares -cinquè, empatat amb el Barça- només ha perdut un enfrontament a la seva pista. Concretament, el de la setmana passada davant el Patatas Hijolusa, que va poder guanyar a Azkoitia per primera vegada en el que va de temporada (72-76).

Boleda, a 13 punts del rècord

Més enllà del partit, un dels punts d’atenció de l’enfrontament estarà en mans de la capitana blaugrana, Anna Boleda, que es troba a 13 punts del rècord històric d’anotació de la Lliga Femenina 2. Ara mateix, la jugadora de Sant Feliu es troba a 13 punts d’un rècord que és en mans d’Erika Gómez, amb 4.732 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut