Maccabi Tel Aviv – Barça Lassa: Decideix el segon període (99-83)

Els blaugranes cauen en un duel marcat per la gran efectivitat local des del triple al segon període

Derrota del Barça Lassa en la visita al Maccabi Tel Aviv (99-83). Els blaugranes s’han vist superats per l’efectivitat des del triple del conjunt local a la primera meitat (10/19). Els blaugranes no han trobat la fluïdesa ofensiva necessària davant un rival que ha anat mantenint el domini al marcador i que ha fet bo el 34-15 del segon quart. Pau Ribas, amb 13 punts, ha estat el blaugrana més destacat.

El duel ha començat amb el Barça Lassa amb poc encert de cara a cistella. Per contra, el Maccabi s’ha mostrat amb més efectivitat en els primers compassos (9-2, min 5). Una millor fluïdesa ofensiva dels barcelonistes ha permès als de Svetislav Pesic igualar el marcador en un intercanvi de cistelles (16-16, min 8). La igualtat s’ha mantingut en els darrers minuts del període, si bé el conjunt local s’ha mostrat més encertat en els darrers atacs (23-20).

Superats des del triple

El Maccabi ha mostrat un gran encert des de la línia de tres punts –10 triples a la primera meitat–, i això li ha permès mantenir el lideratge al marcador (35-27, min 13). Amb un parcial de 10-0 a favor del conjunt local, el Maccabi ha situat la renda per sobre dels 15 punts (45-27, min 17).

El Maccabi amplia la diferència

El conjunt local ha pogut mantenir la renda al marcador amb un joc ofensiu més fluid i amb eficàcia de cara a cistella. Per la seva banda, els culers no han pogut superar els 17 punts en aquest període i han vist com el Maccabi ampliava la diferència en 11 punts al final dels 30 minuts (85-52).

Bon darrer període blaugrana

Els homes de Pesic han pogut desplegar un bon joc en els darrers 10 minuts, i el Barça Lassa ha reduït la diferència al marcador fins a situar-se a 15 punts (94-19, min 38). Els barcelonistes han lluitat fins al darrer moment, però no han pogut culminar la remuntada (99-83). D’aquesta manera, el Barça Lassa veu trencada una ratxa de cinc victòries consecutives a l’Eurolliga.