Local

Vuit partits consecutius sense encaixar

Sandra Paños i Pamela Tajonar acumulen 751 minuts imbatudes, entre la Lliga i la Copa de la Reina

Una temporada més, el Barça s’està mostrant com un equip consistent en l’aspecte defensiu. Ara mateix és el menys batut de la Lliga, amb 6 gols encaixats en 17 jornades, i després del 0-1 al camp del Llevant del cap de setmana acumula ja vuit compromisos oficials consecutius, entre Lliga (7) i Copa de la Reina (1), sense encaixar. Això suposa 751 minuts, 661 dels quals amb Sandra Paños a la porteria i 90 amb Pamela Tajonar sota pals.

Fa quasi dos mesos de l’últim gol en contra del Barça Femení, que va ser a Zubieta, en el triomf per 2-5 davant la Reial Societat.

Abans de concentrar-se amb la selecció espanyola, Paños parlava de les bones xifres que firma: “Costa que ens facin gols, l’equip treballa bé defensivament”. I és que la portera alacantina va aconseguir el Trofeu Zamora 2017/18, que la reconeixia com la menys golejada de la temporada anterior (12 gols en 27 partits jugats). Aquest curs el Llevant (11) i l'Atlètic de Madrid (12) segueixen el Barça com els equips amb menys dianes en contra de la Lliga.