Vuit partits consecutius sense encaixar

Vuit partits consecutius sense encaixar

Sandra Paños i Pamela Tajonar acumulen 751 minuts imbatudes, entre la Lliga i la Copa de la Reina

Una temporada més, el Barça s’està mostrant com un equip consistent en l’aspecte defensiu. Ara mateix és el menys batut de la Lliga, amb 6 gols encaixats en 17 jornades, i després del 0-1 al camp del Llevant del cap de setmana acumula ja vuit compromisos oficials consecutius, entre Lliga (7) i Copa de la Reina (1), sense encaixar. Això suposa 751 minuts, 661 dels quals amb Sandra Paños a la porteria i 90 amb Pamela Tajonar sota pals.

Fa quasi dos mesos de l’últim gol en contra del Barça Femení, que va ser a Zubieta, en el triomf per 2-5 davant la Reial Societat.

Abans de concentrar-se amb la selecció espanyola, Paños parlava de les bones xifres que firma: “Costa que ens facin gols, l’equip treballa bé defensivament”. I és que la portera alacantina va aconseguir el Trofeu Zamora 2017/18, que la reconeixia com la menys golejada de la temporada anterior (12 gols en 27 partits jugats). Aquest curs el Llevant (11) i l'Atlètic de Madrid (12) segueixen el Barça com els equips amb menys dianes en contra de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut