Entrades ja disponibles per a la Copa d’Espanya de València

Entrades ja disponibles per a la Copa d’Espanya de València

La competició es disputa entre l’1 i el 3 de març al pavelló Font de Sant Lluís de València i el Barça disposa d’un paquet de 120 entrades per partit

Els aficionats que ho desitgin ja poden reservar entrades al sector de l’afició blaugrana per als partits de la Copa d’Espanya, que es disputarà entre els propers 1 i 3 de març al pavelló Font de Sant Lluís de València.

De moment es posen a disposició dels aficionats les entrades dels quarts de final que enfrontaran el Barça Lassa amb el Jaén el proper divendres 1 de març a les 21,15h. Els preus d’aquestes entrades són de 17,50 euros (adults) i 9 euros (infantil). El Club disposa d’un paquet de 120 entrades, totes ubicades en un dels fons del pavelló en el sector de l’afició del Barça.

Si el Barça Lassa es classifica, el Club tramitarà la compra de les semifinals i la final. Els preus per a les rondes finals són de 21,50 euros (adults) i 11 euros (infantils).

Procés de compra

Els interessats han d’escriure un correu electrònic al mail futbolsala@fcbarcelona.cat. A partir d’aquí el Club facilitarà tota la información corresponent i es procedirà al tràmit de compra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut