Futbol sala formatiu: Tots en primer lloc

El Juvenil, el Cadet, l’Infantil i l’Aleví del Barça Lassa lideren les seves competicions

El passat cap de setmana els quatre equips blaugranes van sumar triomfs en els seus partís, victòries que els hi permeten liderar les seves categories

El Cadet invicte

El cadet del Barça Lassa comença l'any de la millor manera i goleja l’Alcoletge per 8 a 0.Els blaugranes van començar el partit amb una gran actitud i aconseguia varies ocasions sobre la porteria lleidatana. D'aquesta manera el marcador s'inaugurava sobre el minut 2. Mica en mica, el domini barcelonista era cada vegada més evident.. El partit va seguir amb el guió marcat i quan els lleidatans van baixar la intensitat producte del cansament, això ho van aprofitar els nois de Martí Graells per aconseguir 4 gols en 4 minuts.

A l’inici del segon temps ja es va veure que el partit seguiria amb la mateixa tònica, domini absolut de l'equip local. Tot i això, les bones aturades del porter visitant feien que el resultat no fos més contundent. Amb el resultat de 8 a 0 s'arribava a la conclusió dels 40 minuts de joc

El FC Barcelona cadet aconsegueix acabar la primera volta en el liderat i comptant tots els partits amb victòries

Els més petits també guanyen

Últim partit de la primera volta de l'aleví que acaba amb una bona victòria per 2 gols a 5.La primera part començava força bé, un gol del Roger al minut 3 avançava els barcelonistes al marcador. Tot i generar moltes ocasions durant la primera part, el resultat no s'ampliava més del 1-2 a favor del FCB. El gol del Cornellà venia desprès d'una contra que acabava amb un xut llunyà.

La segona part ha estat molt semblant a la primera, però amb una mica més d'efectivitat de cara a gol. Hem generat moltes ocasions, però no hem acabat d'aprofitar-les. El porter rival i el desencert als últims metres ha permès acabar amb una victòria per 2 a 5.

Victòria solvent del juvenil

El Juvenil es va imposar per 7 a 0 el Salou, en un partit dominat en tot moment pel nostre equip que va fer un partit molt sòlid en defensa (permetent només 4 xuts a porta en tot el partit).

A la mitja part el Barça Lassa ja dominava per 4 a 0 i en la segona part va anotar ràpidament 3 gols més que ja van acabar de sentenciar el partit. Molt bon partit de tots en línies generals, dels blaugranes.

Per la seva banda l’equip Infantil es va imposar per 7 a 4 al CN Caldes, en un partit jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper