Xerrada de l’economista Àlex Rovira als pares i mares del programa Masia 360

Xerrada de l’economista Àlex Rovira als pares i mares del programa Masia 360

L’autor del llibre ‘La bona sort’ ha impartit la conferència ‘Creure, crear, aconseguir’ on ha convidat als presents a reflexionar sobre els elements claus per crear allò en el que creiem

L’economista Àlex Rovira, impulsor del SelfManagement i un dels majors experts en psicologia del lideratge, ha impartit la conferència ‘Creure, crear, aconseguir’ als pares i mares del programa Masia 360 on els ha convidat a reflexionar sobre els elements claus per crear allò en el que creiem i aconseguir els nostres anhels i objectius compartits. La xerrada, que s’organitza dintre del cicle anual del Servei d’Atenció a les Famílies, s’ha fet el dilluns 14 de gener a la Sala Berlín del Camp Nou i han assistit unes 120 persones.

Àlex Rovira, autor de nombrosos llibres com, per exemple, ‘La bona sort, editada en 42 idiomes, ha explicat als assistents, pares i mares dels nostres esportistes de les cinc seccions professionals, que existeixen tres forces per l’èxit i van unides: la confiança, el compromís i la gestió de la realització. Per aconseguir és necessari crear. Per crear és necessari creure i per creure és necessari confiar. La bona sort no és resultat de l’atzar i sí la conseqüència de la responsabilitat, de la perseverança, del coratge, la humilitat, del propòsit i de la consciència que posem en el que fem.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut