El Barça reedita el campionat de Catalunya d'atletisme

El Barça es va imposar tant en categoria masculina com en femenina. En el campionat de combinades, 3 blaugranes es van penjar un metall

Nou èxit de l'atletisme blaugrana, que ha començat el 2019 en plena forma. Aquest cap de setmana passat el Barça d'atletisme ha sumat dos nous títols al seu palmarès en proclamar-se campió de Catalunya, tant en categoria masculina com en femenina. Ho va fer gràcies als 89 punts que es van sumar en categoria masculina, 18,5 més que el segon classificat (L'Hospitalet), i als 97 que es van aconseguir en la femenina, 19 més que l'AA Catalunya.

De la competició cal destacar el nou rècord de la prova que Dídac Salas va establir en 5,50 m en la prova de salt de perxa, així com el rècord del 4x400 tant en masculí com en femení. El relleu femení, format per Júlia García, Adriana Gagigas, Laura Hernández i Lluïsa Mitjà, van registrar un temps de 3:49.88, mentre que el masculí, format per Javier Delgado, Joel Ferrando, Pau Fradera i Alex Porras, va deixar una marca de 3:18.42.

CAMPIONAT CLUBS CATALUNYA 2019

Tres metalls en el campionat de combinades

Aquest mateix cap de setmana també es va disputar el campionat de Catalunya de combinades. En aquesta competició el Barça també va sumar algun metall. Concretament, en van ser tres plates. La primera la de Mar Vico, que amb una puntuació de 3.674 punts va finalitzar en segona posició en categoria absoluta. Marc Salvatella i Adrià Navarrón també van pujar al segon graó del podi en categoria sub-23 i sub-20, respectivament.