Tomàs, Andersson i Möller tornen als entrenaments

Tomàs, Andersson i Möller tornen als entrenaments

Els tres jugadors han tornat a la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper mentre es disputa el Mundial, i Dolenec, Duarte i Syprzak ho faran en els propers dies

Després de les vacances de Nadal, i amb el Mundial d’Alemanya i Dinamarca en joc, aquest dilluns han tornat als entrenaments tres dels jugadors que no disputen la cita de seleccions. Víctor Tomàs, Lasse Andersson i Kevin Möller han començat a treballar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb una sessió física. Així ho faran durant tota la setmana, i en els propers dies s’aniran incorporant la resta de jugadors que no disputen el Mundial: Jure Dolenec, Gilberto Duarte i Kamil Syprzak.

Tomàs, Andersson i Möller s’han exercitat sota les ordres dels preparadors físics, amb un escalfament de futbol sala i un pla de treball al gimnàs. A mesura que avanci el mes de gener, Xavi Pascual anirà recuperant efectius per preparar el retorn de la competició quan comenci el mes de febrer.

Sort diversa per als blaugranes del Mundial

Mentre es reprèn l’activitat a Barcelona, els jugadors del Barça Lassa que disputen el Mundial amb les respectives seleccions ja han completat les dues primeres jornades de la fase preliminar amb resultats diversos. Els representants de les seleccions espanyola (Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño i Aleix), francesa (Sorhaindo, N’Guessan, Dika Mem i Fabregas) i danesa (Mortensen) han arrencat amb dues victòries en dos partits, mentre que Pálmarsson, amb Islàndia, i Petrus, amb Brasil, han començat amb dues derrotes tot i el bon paper dels dos culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut